Dinamo

Stoican sa stea linistit. Nu va fi schimbat nici cu Mourinho

Cel putin asa afirma Ionut Negoita, finantatorul echipei Dinamo, care, vineri, i-a oferit un vot de incredere antrenorului Flavius Stoican.

"Flavius Stoican e un antrenor care a preluat echipa intr-un moment greu, a facut lucruri si va face in continuare lucruri bune. Nici nu intra in discutie o schimbare de antrenor. Si Mourinho daca ar ramane liber si vrea sa vina la Dinamo nu facem schimbarea", a declarat Negoita.

Afirmatia lui Negoita vine in contextul in care Razvan Lucescu tocmai a fost eliberat de contractul cu El Jaish, iar in vara se vehicula numele lui pentru instalarea la Dinamo.

Negoita a mai vorbit si despre refuzul de a-l aduce pe Adrian Mutu in Stefan cel Mare.

"Vrem new Dinamo, va fi o echipa tanara. In ideea asta au plecat si cei doi, Luchin si Curtean. Mutu si-a dorit, dar Dinamo nu era pregatita pentru venirea lui. M-as bucura pentru Mutu sa joace cat mai bine acolo si Petrolul, sau de ce nu, poate Astra, sa castige campionatul", a spus Negoita.

Oficialul dinamovist se arata increzator si cand vine vorba de duelurile cu Steaua din semifinalele Cupei Romaniei.

"Cu Steaua va fi mai spectaculos, vom juca pe Arena Nationala. Rezultatul va fi deschis oricarui scor. Ceea ce am auzit ca o sa ne luam adio de la finala face parte din categoria «ii batem pe toti in Liga Campionilor, ne calificam de pe locul intai». Cred ca va fi acelasi deznodamant si de data aceasta", a mai spus Ionut Negoita.



Stoican sa stea linistit. Nu va fi schimbat nici cu Mourinho