Dinamo

Dinu Gheorghe, noul presedinte de la Dinamo

Ionut Negoita si Dinu Gheorghe s-au intalnit, marti seara, si au purtat primele negocieri pentru venirea celui din urma in conducerea executiva a lui Dinamo.

Cum cele doua parti nu au ajuns inca la un numitor comun, discutiile au continuat si in cursul zilei de miercuri, urmand ca "Vama" sa ofere un raspuns final.

Acesta a venit pana in orele pranzului si cele doua parti au batut palma, astfel ca Dinu Gheorghe este noul presedinte al FC Dinamo. Prezentarea oficiala a fost facuta, miercuri, dupa ora 13:00.

[news-113613]

Punctul sensibil al negocierilor a fost reprezentat de pretentiile financiare puse de Dinu Gheorghe in privinta asigurarii din partea lui Negoita a unui buget consistent de salarii pentru perioada de vara.

In ceea ce priveste varianta de antrenor ideal la Dinamo in acest moment, Dinu Gheorghe l-ar dori pe Razvan Lucescu, alaturi de care a mai lucrat la FC Brasov si Rapid, sau pe Daniel Isaila, fostul sau colaborator de la Astra Giurgiu. Pe lista a fost adaugat si numele lui Mircea Rednic, tehnician care nu si-a prelungit inca intelegerea cu Petrolul si sunt sanse tot mai mici sa o faca.

Flavius Stoican, inca antrenorul lui Dinamo, spune ca ii va acorda tot sprijinul viitorului presedinte din Groapa.

"Din partea mea va avea parte de tot sprijinul. Clar voi avea o discutie cu dansul", a spus Stoican la Digi Sport.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial



Dinu Gheorghe, noul presedinte de la Dinamo