Dinamo

Mutu explica inlocuirea lui Andone: “Intotdeauna antrenorul plateste”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, a vorbit, duminica dimineata, intr-o conferinta de presa, despre aducerea lui Cosmin Contra in locul lui Ioan Andone.

“Ne pare rau pentru nea Ando, ca si club, dar viata merge inainte si speram ca rezultatele sa fie bune de acum inainte. Nu stiu de ce nea Ando a spus ca n-am vorbit atunci cand a venit sa-si ia la revedere de la jucatori, pentru ca am vorbit. Fac apel la toti dinamovistii sa vina alaturi de noi, cum au fost mereu in momentele grele”, a spus Mutu.

“Toti avem partea noastra de vina, dar intotdeauna antrenorul este cel care plateste. Am facut schimbarea in momentul in care am crezut ca trebuie sa o facem”, a adaugat oficialul lui Dinamo.

De ce au venit jucatorii tarziu?

“Au venit jucatorii in momentul in care am putut sa-i iau si nu pentru ca am avut o anumita strategie. E greu sa-i convingi sa vina de la salarii de 3-4 ori mai mari si sa-i aduci in realitatea din Romania”, a mai spus Mutu in apararea sa, dupa ce fostul tehician declarase ca rezultatele slabe din debutul acestui an sunt cauzate si de transferurile care au fost facute tarziu.

“Mutu nu era pe listele lui Dinamo. Trebuie mai intai sa-mi iau licentele. Daca nu voi avea rezultate pe viitor, ma retrag. Inseamna ca nu sunt potrivit pentru treaba aceasta”, a mai spus fostul international.

Despre numirea lui Cosmin Contra in postul de antrenor al lui Dinamo a vorbit si directorul sportiv Ionel Danciulescu.

“Contra este o optiune de-a noastra mai veche si ne bucuram ca am reusit sa-l aducem la echipa. Sunt convins ca va repune Dinamo pe linia de plutire. Dinamo va fi in playoff daca vom castiga aceste trei meciuri”, crede Danciulescu.

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo pana in vara si exista o intelegere verbala ca, in functie de rezultatele obtinute, contracul sa fie prelungit si pentru sezonul urmator.



Mutu explica inlocuirea lui Andone: “Intotdeauna antrenorul plateste”