Dinamo

Mutu cauta un numar 10 si anunta surprize

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Adrian Mutu, managerul lui Dinamo, a confirmat interesul “cainilor” pentru Lucian Sanmartean, jucator care in cele din urma a ajuns langa Costel Gilcea in Arabia Saudita, si spune ca pana la finalul perioadei de transferuri ar putea face o mutare surpriza.

“Nu am pus niciodata in discutie valoarea lui Sanmartean, dar ne puneam problema in ce masura poate sa ne ajute. Ne-am lamurit cand ne-a comunicat pretentiile sale financiare”, a spus Mutu la Digi Sport.

Oficialul dinamovist a recunoscut ca Dinamo l-a vrut pe Florin Cernat, dar ca acesta nu a fost lasat sa ajunga in Stefan cel Mare.

“Ni-l doream, atat eu cat si Ando. Baiatul a vrut sa vina la noi, dar nu a fost lasat. Asta e, se mai intampla. Cautam in continuare un numar zece, dar nu in Romania. Speram ca pana la finalul perioadei de transferuri sa facem o figura frumoasa. In Italia cele mai mari transferuri se fac in ultima zi”, a adaugat Mutu.

Nemultumit de Ceccarelli

Mutu a mai spus ca nu este multumit de impactul pe care fundasul italian Luca Ceccarelli l-a avut pana acum la Dinamo, dar afirma ca in perioada urmatoare nu vor mai pleca jucatori din Groapa.

"Nu sunt multumit, el poate sa joace mult mai bine", crede Mutu despre fostul sau coleg de la Cesena.



Mutu cauta un numar 10 si anunta surprize