Dinamo

Multescu se asteapta la demitere

Gheorghe Multescu, antrenorul echipei Dinamo, a declarat dupa remiza cu Petrolul, scor 1-1, ca nu stie daca mai rezista din punct de vedere contractual la formatia din Stefan cel Mare si ca se asteapta la orice.

"Doctorul stie daca mai rezist fizic. Dar nu stiu daca din punct de vedere contractual mai rezist. Evenimentele se succed cu repeziciune, dar daca intre timp apare ceva, doar conducatorii stiu asta. Acum nu stiu daca mai au incredere in general. Ma astept la orice, dar important e ca Dinamo sa continue reconstructia, cu mine sau cu altcineva", a spus Multescu.

Tehnicianul dinamovist a mai spus ca rezultatul de egalitate inregistrat la finalul meciului cu Petroul i se pare unul meritat si acuza in continuare lipsa de experienta a unora dintre jucatorii sai.

"E inca un meci care nu am vrut sa fie spectaculos, ci sa fim pragmatici. S-a vazut lipsa de experienta. Am pierdut 5-6 puncte pe care le aveam in buzunar, cu Corona, Viitorul, Pandurii si azi... Puteam sa inchidem jocul, dar si sa pierdem. Lui Elton si Rotariu le-am spus sa tina de minge, dar nu mai conteaza. A fost lipsa de concentrare si oboseala pe final. Am bagat inca un aparator cu joc bun de cap, dar nu am reusit sa acoperim coltul scurt. Una peste alta e un rezultat meritat, pentru ca si noi si ei puteam castiga. Ne-am ridicat la nivelul unui adversar valoros. In perioada asta, in care jocul nostru a urcat, am intalnit echipe de top".

Dinamo si Petrolul au incheiat la egalitate, scor 1-1, sambata seara, in etapa a 8-a din Liga 1.



Multescu se asteapta la demitere