Dinamo

Miriuta: “Steaua n-a fost cu nimic mai buna”

Vasile Miriuta considera ca Dinamo a pierdut nemeritat derby-ul cu FCSB si ca echipa sa a fost egala cu rivala istorica.

“Am facut o prima repriza senzationala. FCSB n-a fost cu nimic mai buna decat noi astazi. La final i-am felicitat pe baieti pentru atitudine. Au facut exact ce le-am spus. Am avut trei ocazii clare de a marca, plus vreo 4-5 situatii. Trebuia sa o dam in poarta. Meritam mult mai mult dupa aspectul jocului. S-au facut greseli individuale la care vom lucra sa nu se mai repete pe viitor. N-au fost mai buni ca noi. Asta ma enerveaza cel mai tare, sa iau gol dintr-o faza fixa. Nu stiu in care meci a mai avut Dinamo atatea ocazii, nu ca am ajuns eu antrenor spun asta.”, a spus Miriuta dupa meci.

"A fost un efort mare pe care l-am facut in prima repriza. Chiar s-a facut risipa de efort. Filip a facut o intindere usoara. S-a vazut in joc ca vestiarul a reactionat pozitiv la schimbarea de antrenor. Echipa a jucat foarte bine. Am pierdut un joc, o batalie. N-aveam cum sa nu-i felicit pentru ca au aratat atitudine, determinare. Acestia sunt jucatorii care imi plac mie cel mai mult. Obiectivul este sa intram in playoff. Nu suntem in pericol. Batem miercuri pe Chiajna si intram in playoff", a mai spus Miriuta.

Lauda pentru Penedo

"Un portar bun iti castiga 10-15 puncte pe sezon si Penedo de asta este in poarta, sa apere bine".

Nemec, remarcat

"Eu nu stiu cand a mai jucat Nemec asa bine. A fost pe tot terenul. Nedelcearu a jucat foarte bine, May la fel"

“M-am simtit foarte bine cu suporterii nostri in spate pe tot timpul jocului. Le promitem ca pe viitor vom face jocuri mai bune si puncte. Nemec e cel mai bun atacant cu care am lucrat pana acum in cariera”, a adaugat Miriuta.

La randul sau, Paul Anton – capitanul lui Dinamo, a spus ca echipa sa merita cel putin un egal cu FCSB.

“E aceeasi rivalitate, aceeasi intensitate. Poate n-au fost aceleasi tackling-uri, dar a fost un joc incrancenat. Ne-a lipsit doar golul pentru ca am avut ocazii foarte bune de a marca. Nu cred ca am facut o partida foarte proasta. Diferenta a fost facuta de un detaliu, o faza fixa”.



Miriuta: “Steaua n-a fost cu nimic mai buna”