Dinamo

Miriuta debordeaza de optimism: "Tragem la podium"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo s-a reunit luni la Saftica pentru reluarea pregatirilor in vederea reluarii campionatului cu gandul la obtinerea calificarii in playoff.

"Sa intram in playoff, acesta e obiectivul. Vor fi meciuri dificile, dar si pentru adversarele noastra sunt meciuri grele contra noastra", a spus Miriuta intr-o conferinta de presa.

"Suntem la mana noastra si vom incerca sa castiga toate jocurile. Chiar si cu zece puncte in cele patru meciuri vom fi in playoff. Suntem noi, Viitorul, Botosani si Astra. Sa intram in playoff si pe urma ne vom bate la podium, dar mai intai sa intram in podium. Sunt convins ca vom intra", a adaugat Miriuta.

Acesta a mai spus ca-si doreste ca primul meci, contra CSU Craiova, sa fie gazduit de Arena Nationala: "Avem nevoie de 10-15.000 de dinamovisti acolo. E greu cu 500 de oameni in Groapa. Cu 15.000 de dinamovisti in spate nu ne poate bate nimeni".

Achizitii

"Mai am nevoie de doi fundasi. Vom vedea ce va fi cu Steliano Filip. El e polivalent, poate sa joace si la mijloc. Eu mi-as dori sa ramana, eu zic ca ramane. Imi place si Olteanu, de asta i-am cerut patronului sa-l aduca inapoi", a declarat Miriuta.



Miriuta debordeaza de optimism: "Tragem la podium"