Dinamo

Mircea Rednic acuza ca a fost lucrat din interior: "Fara mine se bateau la retrogradare"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial/

Surprins pentru rezilierea contractului, Mircea Rednic da cartile pe fata in relatia pe care a avut-o cu patronul lui Dinamo in ultimele sase luni.

"Lucrurile au venit din partea conducerii, nu din partea mea. Am fost anuntat ca din cauza ca domnul Ionut e nemultumit ca am terminat pe locul 9 si a decis sa nu mai colaboram. Nimeni n-a vorbit de playoff in afara de mine si multi mi-au spus ca n-am nicio sansa cu lotul asta. De ce nu m-au dat afara atunci? Va spun eu, ca le-a fost teama. Cu lotul de atunci ne bateam la retrogradare", a spus Mircea Rednic la Digi Sport.

"Din ianuarie am disputat 20 de meciuri, am castigat 12 meciuri, am facut patru egaluri si am pierdut patru meciuri. N-au fost corecti pentru ca trebuiau sa spuna ca-i intereseaza locul 7. Toata lumea a spus sa pregatim sezonul urmator, atunci nici eu nu mai schimbam sistemul in ultimele meciuri", a mai spus Rednic.

Relatia cu Negoita

"De cand am venit l-am vazut pe Negoita de doua ori. O data din greseala si a doua oara cand am vorbit cu el despre situatia clubului. Preferam sa-l vad mai des si sa stiu ce-si doreste, nu sa transmita prin altii", a adaugat Rednic.

Dinamo l-a numit in locul lui Rednic pe Eugen Neagoe, fost la Sepsi Sf.Gheorghe, tehnician care a semnat un contract valabil pentru urmatorii doi ani.



Mircea Rednic acuza ca a fost lucrat din interior: "Fara mine se bateau la retrogradare"