Dinamo

Mihai Teja nu pune pret pe meciurile amicale: “Toata lumea se chinuie”

Pentru Mihai Teja, antrenorul lui Dinamo, rezultatele slabe inregistrate in meciurile amicale nu constituie un motiv de ingrijorare.

“Nu au fost rezultate favorabile. Am si castigat, am si pierdut. Sunt doar meciuri de pregatire si deocamdata nu suntem la un nivel maxim. Fiecare antrenor incearca diferite sisteme, dar speram sa fim pregatiti pentru inceperea campionatului si meciurile din Cupa Ligii. Dinamo se chinuie, nationala se chinuie, Petrolul se chinuie, Steaua se chinuie”, a spus Teja la Dolce Sport.

"Suntem suparati pentru accidentarea lui Matei la o faza care nu anunta nimic. Chiar imi pare rau pentru ca s-a pregatit bine si era dornic de o revansa a lui cu el insusi. Cred ca in zece zile isi poate relua antrenamentele", a completat Teja.

Acesta a mai spus ca vrea sa bata pe Steaua si pe celelalte echipe: "Vrem sa fim cat mai sus in clasament. Nu e de ajuns sa batem din gura, ci trebuie sa o aratam si pe teren".

Teja a avut timp si de o gluma, spunand ca Dinamo a urcat deja o pozitie in clasament inaintea primului meci oficial din retur, cu trimitere la depunctarea celor de la CFR Cluj.



Mihai Teja nu pune pret pe meciurile amicale: “Toata lumea se chinuie”