Dinamo

Lupescu si Lupu vor sa scape Dinamo de spanioli. Vestea buna si mai putin buna pentru fani

Ionut Lupescu si Danut Lupu au anuntat ca sunt dispusi sa se implice in salvarea lui Dinamo din mainile asa zisilor investitori spanioli, insa de la dorinta la putinta e o cale destul de lunga si anevoioasa.

Fost mare international si jucator al lui Dinamo, Ionut Lupescu revine in prim plan dupa o lunga perioada in care a facut un pas inapoi.

Practic, de la pierderea alegerilor pentru sefia FRF cel supranumit Kaiserul nu s-a mai aflat in lumina reflectoarelor.

Lupescu apare acum cu o idee prin care doreste salvarea lui Dinamo din mainile spaniolilor despre care nu mai stie nimeni nimic.

"Toata lumea este nemultumita de asa-zisii investitori sau patroni spanioli, care au adus haos la Dinamo. Toata lumea vrea sa scape de Cortacero, iar daca omul vinde suntem destui care putem sa cumparam actiunile. Daca e, cumpar eu cu alti 2-3 colegi de-ai mei, nu asta e problema.

"Problema e ca nu putem fi investitori. Una e sa fii proprietar si alte e sa fii investitor. Trebuie sa se gaseasca o solutie, acest personaj sa doreasca sa scape de actiuni. Suntem destui care putem sa luam procentele", a declarat Ionut Lupescu,

Despre initiativa lui Lupescu a vorbit si Danut Lupu.

"Urmeaza perioada cea mai grea, fiindca e normal ca anumiti jucator vor trebui sa plece. Salariile sunt foarte mari si suporterii nu cred ca vor reusi sa le mai plateasca.

"Atata timp cat domnul Cortacero nu vrea sa vanda actiunile, suporterii vor avea o situatie foarte grea", a spus Danut Lupu la Pro x.

"Cat timp spaniolii nu vor ceda actiunile nu cred ca se pune in discutie New Dinamo. Nu poti face New Dinamo cu o situatie financiara precara. Nu stiu cati dintre juniorii lui Dinamo pot evolua la prima echipa, mi-e greu sa cred ca acei copii vor reusi sa faca...Nu cred ca-si doreste nimeni ca in fiecare an Dinamo sa se lupte pentru scaparea de retrogradare.

"Vor trebui si suporterii sa inteleaga ca nu pot face mare lucru, atata timp cat nu detin controlul. Au reusit si anul acesta o mare minune, au salvat clubul.

"Eu imi doresc sa vina Ionut Lupescu, ca si alti colegi de-ai mei, dar sa ajuti cu ce daca nu ai controlul asupra echipei. Eu cred ca sunt foarte multi oameni interesati sa cumpere actiunile de la Cortacero", a mai spus Lupu.

Dinamo s-a salvat in extremis de la retrogradare dupa un parcurs fara cusur al jucatorilor pregatiti de Dusan Uhrin jr. in ultimele sase etape din playout.



Lupescu si Lupu vor sa scape Dinamo de spanioli. Vestea buna si mai putin buna pentru fani