Dinamo

Lovitura pe piata transferurilor. Dinamo a luat un fost stelist de nationala

Dinamo tace si face, iar ultimul transfer reusit de formatia din Stefan cel Mare reprezinta cu adevarat o lovitura in duelul de la distanta cu rivala Steaua.

Eric Bicfalvi, jucator liber de contract dupa experienta mai putin reusita din China, a efectuat vizita medicala cu Dinamo si spera sa revina in atentia selectionerului Anghel Iordanescu in vederea participarii la EURO 2016.

Fostul stelist va semna un contract valabil pana in vara si spune ca trecutul sau de stelit n-ar nicio legatura cu cariera de jucator profesionist.

"Sunt jucator profesionist si voi incerca sa dau maximum pentru echipa. A fost o alegere grea sa ma intorc in Romania, dar cred ca este o alegere buna. Imi doresc o revenire la echipa nationala", a declarat Bicfalvi pentru Dolce Sport.

Promovat la Steaua de Gheorghe Hagi in 2007, Bicfalvi (28 ani) a evoluat cinci ani pentru echipa din Ghencea (63 meciuri si 3 goluri). Au urmat trei ani in Ucraina la Volyn Lutk, de departe cei mai buni din cariera mijlocasului, cu 26 de goluri in 72 de meciuri. Performanta care i-a adus lui Bicfavli si prima convocare la echipa nationala si debutul in amicalul cu Danemarca din 18 noiembrie 2014. In 2015, Bicfalvi si-a incercat sansa in noul El Dorado al fotbalului mondial, in China, insa s-a despartit de Liaoning Whowin dupa doar 12 meciuri.



Lovitura pe piata transferurilor. Dinamo a luat un fost stelist de nationala