Dinamo

MINUT cu MINUT Danciulescu s-a retras din fotbal

Ionel Danciulescu a sustinut la ora 14:00 o conferinta de presa in cadrul careia si-a anuntat finalul carierei de jucator profesionist. Acesta a fost insotit de Ionut Negoita si Cornel Dinu.

Conferinta a luat sfarsit, multumim pentru atentia acordata. Ramaneti pe Onlinesport.ro

14:35 Negoita: "Ne dorim ca in primavara sa-i facem lui Danciulescu un meci de retragere. Avem in plan acest lucru. Pana atunci avem foarte mult de lucru si vom defini foarte clar rolul lui Danciulescu in club".

14:33 Danciulescu: "Necalificarea in Champions League poate fi cel mai mare regret al meu, dar poate ca o voi reusi dintr-o alta postura".

14:32 Danciulescu: "Mi-e greu sa aleg un moment special. Toate trofeele castigate cu Dinamo, victoriile cu Steaua, mai ales acel 4-2 de Paste sau cand i-am invins cu 2-1 si au pierdut campionatul".

14:30 Danciulescu ii ofera ghetele sale de joc unui junior de 8 ani de la Dinamo.

14:28 Ionut Negoita ii ofera lui Danciulescu sacoul Dinamo, iar in schimb Danciulescu ii oferta lui Negoita tricoul sau cu numarul 25. Acesta va merge la muzeul clubului Dinamo.

14:22 Cornel Dinu: "Nu este un moment deosebit pentru Danciulescu. Sper sa reuseasca in postura de conducator tehnic al echipei. Este un moment greu pentru el si numai cei care l-au trait il pot intelege. Fotbalistul traieste precum actorul. Avem un inceput care nu ne apartine si un sfarsit sigur. Este o decizie de onoare intr-un moment in care nu mai el stie ceea ce a facut, ceea ce poate sa faca si ceea ce ar mai fi putut sa faca. Intimitatea trebuie respectata, iar eu m-am retras mai tanar decat el cand am simtit ca nu mai pot domina careul".

14:17 Ionut Negoita: "Faptul ca Danciulescu a acceptat sa lucreze in continuare la Dinamo nu poate decat sa ne bucure. Asta inseamna ca el crede in acest proiect si vrea sa ajute. Danciulescu va avea un rol foarte important in continuare. Va fi un fel de Zidane pe banca tehnica a lui Dinamo si va transmite celor tineri spiritul lui Dinamo. Va impartasi experienta pe care a acumulat-o celor tineri".

14:15 Danciulescu: "Exista viata si dupa fotbal, dar important este ca voi ramane in cadrul clubului, adica unde mi-am dorit dintotdeauna. Vreau sa multumesc suporterilor pentru sprijinul oferit".

14:14 Danciulescu: "A venit si acest moment. Era inevitabil sa se intample. Se intampla in viata oricarui fotbalist. Nu este o decizie usoara, dar nici foarte grea. Aveam mai multe variante, dar am hotarat de a ma retrage definitiv. Dorinta mea a fost sa joc ultimul meu meci la Dinamo".

14:13 Ceremonia incepe cu prezentarea unui filmulet despre tot ce a insemnat cariera lui Danciulescu la Dinamo.

14:09 Incepe conferinta de presa organizata la Rin Grand Hotel.



MINUT cu MINUT Danciulescu s-a retras din fotbal