Dinamo

Asa am trait Conferinta de presa sustinuta de Cornel A¢alnar

Onlinesport.ro a transmis in direct conferinta de presa pe care o sustine Cornel A¢alnar inaintea plecarii in cantonamentul de la Marbella.

11:18 "Vreau sa vina Borcea, sa vina orice om cu bani pentru a rezolva problemele financiare".

11:17 "Am 37 de ani la Dinamo si niciodata clubul nu a trecut prin asa ceva. Daca plecam si noi dinamovistii, chiar ca se alege praful, dar nu se poate merge la infinit cu aceasta problema cu banii".

11:16 "Obiectivul trasat de conducere este sa facem o echipa competitiva pentru sezonul viitor. Noi insa ne dorim sa prindem o cupa europeana. Avem insa in fata echipe cu loturi puternice si situatii financiare bune. Este greu de ajuns in Europa, dar nu imposibil".

11:15 "As mai avea nevoie de un fundas stanga, dar la ce avem acum si la pregatirea facuta eu cred ca putem duce pana la vara".

11:14 "Ropotan m-a dezamagit. Mi-a spus ca vine la noi pana in vara, iar astazi mi-a spus ca si-a gasit echipa nu stiu pe unde. Am ramas descoperiti pe postul lui. Sper ca acolo in Spania sa gasim un inlocuitor pentru postul lui".

11:14 "Am inteles ca domnul Badea a venit din Turcia si sper sa aiba o discutie cu tot lotul".

11:12 "Niciodata nu s-a pus problema ca echipa sa boicoteze plecarea in Spania. Le-am spus ca pentru ei fac toate aceste pregatiri".

11:11 "Am vorbit cu A¢ucudean si el ar dori sa plece. Pana la urma depinde de intelegerea dintre cele doua cluburi. Ar fi o pierdere pentru noi ca echipa".



Asa am trait Conferinta de presa sustinuta de Cornel A¢alnar