Dinamo

Laurentiu Rus: “Ne antrenam pe branci. Vrem sa castigam Cupa”

Jucatorul dinamovist Laurentiu Rus a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa despre pregatirea efectuata de Dinamo in Antalya si dezvaluie obiectivul formatiei din Stefan cel Mare.

“Sunt antrenamente grele intr-o perioada de pregatire, de acumulari. Avem nevoie de multa munca si trebuie sa respectam ce ni se spune. Pregatirea fizica de acum este total diferita fata de cea din vara. Acum alergam mai mult si facem mai putine antrenamente cu mingea. Probabil vom completa cu mingea in al doilea cantonament”, a spus Rus.

Acesta a vorbit si despre noua pozitie administrativa a lui Ionel Danciulescu, jucator care a fost deja inlocuit in atacul lui Dinamo.

“Stim de cateva luni ca Danciulescu nu va mai juca. El are o alta functie, are tot timpul o agenda cu el, are o alta functie. Ne-am obisnuit cu el in noua pozitie. Noi avem atacanti si cred ca in acel compartiment stam destul de bine”, a mai spus Rus.

Fundasul dinamovist a facut referire si la plecarile lui Luchin si Curtean, jucatori care in opinia sa poti fi inlocuiti cu brio.

“Nu cred ca Dinamo a slabit dupa plecarile lui Luchin si Curtean. Au venit baieti destul de buni care completeaza plecarile lor. Nu sunt tentat sa plec. Eu mai am contract cu Dinamo si sunt cu mintea aici. Avem in plan sa castigam Cupa Romaniei si ne gandim chiar si la titlu atata timp cat matematic mai sunt posibilitati”, a mai afirmat Rus.



Laurentiu Rus: “Ne antrenam pe branci. Vrem sa castigam Cupa”