Dinamo

Interviu | Dorinel Munteanu, primele impresii despre Dinamo

Dorinel Munteanu a acordat un interviu site-ului oficial al lui Dinamo în care si-a prezentat primele impresii dupa ce a preluat echipa din Stefan cel Mare.

- Domnule Munteanu, cum a fost revenirea, dupa 20 de ani, in vestiarul lui Dinam- Emotionanta, va dati seama! Am regasit vestiarul unde acum 20 de ani am reusit sa castig primul meu titlu de campion ca jucator. Originea mea ca profesionist in fotbal porneste de la Dinamo. Din “Stefan cel Mare” am plecat pentru o cariera in strainatate, Dinamo mi-a deschis drumul la echipa nationala. Apoi au fost etape din cariera mea, interna si internationala. Radacinile mele sentimentale nu au fost si nu pot fi smulse.

- Cum a fost primul contact cu echipa, de aceasta data ca antrenor principal?
- Nu e timp pentru amintiri, ne asteapta un meci extrem de important cu Viitorul Constanta si toti ne gandim doar la victorie. Le-am transmis jucatorilor ca am incredere in fiecare dintre ei si sunt convins ca, pas cu pas, vom urca in clasament. Mai sunt cinci meciuri in campionat pana la finalul anului, plus Cupa Romaniei. Vreau doar ca jucatorii sa respecte ceea ce le cer si sa dea totul pe teren. Pentru echipa, pentru un club cu traditie si palmares, pentru suporteri.

- Ati amintit de suporteri. Au fost aproape 200 de fani la primul antrenament al lui Dorinel Munteanu la Dinamo…
- Ma bucur foarte mult ca suporterii au fost prezenti la prima sedinta de pregatire. Stiu ca fanii sunt cunoscatori ai fotbalului si sunt convins ca vor aprecia jocul si, ceea ce ne dorim cu totii, rezultatele. Eu sunt un luptator, asa cum sunt toti fanii dinamovisti. Eu nu am pacalit si nu voi pacali niciodata fotbalul. Imi doresc sa am o comunicare deschisa cu fanii pe care vreau sa-i asigur ca vom lupta impreuna pentru Dinamo!



Interviu | Dorinel Munteanu, primele impresii despre Dinamo