Dinamo

Ilie Dumitrescu il dojeneste pe Stoican

Flavius Stoican a primit doua etape de suspendare dupa iesirea nervoasa din timpul meciului cu Petrolul, iar gestul antrenorului dinamovist i-a atras critici aspre din partea fostului international Ilie Dumitrescu, in prezent analist TV.

"Daca te protejam acum vei recidiva si trebuie sa spui ca nu este normal ceea ce ai facut. Acest baiat are calitati extraordinare pe zona de antrenorat si s-a vazut nu doar la meciul cu Petrolul. Ti-ai aratat capabilitatile", i-a spus Ilie Dumitrescu antrenorului dinamovist.

Stoican a replicat: "Domnul Ilie Dumitrescu cred ca oricine era in acel moment ar fi facut la fel. Si dumneavoastra ati fi facut la fel. Din moment ce mi-am cerut scuze inseamna ca am gresit, dar asta nu inseamna ca se va mai intampla".

Antrenorul dinamovist a mai spus ca nu se bucura dupa ce arbitrul Radu Petrescu a fost oprit de la delegari pana la finalul sezonului.

"Nu ma bucur. A gresit de ambele parti. Aroganta lui m-a deranjat pe mine. Sunt arbitrii care vin si iti explica pentru ca indiferent de greseala o accepti. Domnul Balaj vine si iti explica daca a gresit sau nu. La fel si domnul Tudor iti explica, e adevarat mai dur, dar iti explica", a mai spus Stoican.

[news-105909]Ilie Dumitrescu il dojeneste pe Stoican