Dinamo

Grozav e "caine" cu acte in regula

Atacantul Gheorghe Grozav a semnat, luni, contractul de joc cu Dinamo, dupa ce si-a rezolvat litigiul cu fosta echipa Terek Groznyi.

In varsta de 24 ani, Grozav va juca sub forma de imprumut la Dinamo pana in vara, cand clubul din Stefan cel Mare va avea optiune pentru o achizitie propriu-zisa.

“Sunt foarte bucuros ca s-a rezolvat situatia mea si ca voi juca in tricoul lui Dinamo cel putin in acest retur de campionat. Mi-am dorit foarte mult sa ajung la Dinamo, sa joc si sa marchez cat mai multe goluri in Stefan cel Mare. Imi doresc sa ajut echipa sa-si indeplineasca obiectivele si, asa cum am mai spus, sper sa reintru in vederile selectionerului. Abia astept sa debutez pentru Dinamo in fata propriilor suporteri si sa simt sprijinul fanilor, care si-au demonstrat intotdeauna devotamentul fata de club. Ma gandesc la derby-ul cu Steaua si sper sa marchez golul victoriei”, a spus Grozav pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Grozav a mai jucat in Liga 1 la U Cluj si Petrolul Ploiesti inainte de a ajunge in Rusia, unde nu s-a acomodat si cariera lui a intrat in declind, pierzand contactul cu echipa nationala.



Grozav e "caine" cu acte in regula