Dinamo

Florin Prunea vorbeste despre o conspiratie impotriva lui Dinamo

Dinamo rateaza participarea in playoff pentru al treilea sezon la rand, iar presedintele Florin Prunea acuza anumite jocuri de interese pentru indepartarea alb-rosilor.

”Trebuie sa intelegem ca Dinamo nu mai e Dinamo. Mergem doua ore si stam la baza clubului mama si singurii care tin steagul sus sunt acesti suporteri

”Am fost macelariti in acest campionat, multe greseli impotiva noastra, 11 metri care nu s-au acordat. E clar ca s-a intamplat ceva. Acum sunt bucurosi ca ne-au lasat in afara playoff-ului si e clar ca si pe slabiciunea noastra. Cand ai clubul puternic e greu sa te scoata.

”La meciul de la CFR Cluj cand am pierdut cu penalty in minutul 88 am avut penalty clar in minutul 83. Arbitrul acela a stat o singura etapa. La meciul nostru cu Botosani arbitrul a stat trei luni pentru ca n-a acordat penalty celor de la Botosani. Apoi lucrurile au continuat la meciul cu Sepsi de acasa. Noi am fost slabi, dar trebuie sa terminam acest campionat cu capul sus”, a declarat Florin Prunea la Pro x.

Dinamo o intalneste pe FCSB, duminica, de la ora 20:00, pe Arena Nationala in ceea ce a mai ramas din eternul derby al fotbalului romanesc.

Partida va fi live text pe onlinesport.ro



Florin Prunea vorbeste despre o conspiratie impotriva lui Dinamo