Dinamo

Fanii lui Dinamo protesteaza in strada impotriva lui Dorinel Munteanu

Circa 50 de suporteri ai echipei Dinamo au sosit, luni seara, la sediul Computerland, unde actionarii gruparii discuta viitorul antrenorului Dario Bonetti, pentru a protesta fata de intentia clubului de a-l numi în locul italianului pe tehnicianul Dorinel Munteanu.

Trei echipaje de politie au sosit la sediul Computerland, unde actionarii FC Dinamo discuta viitorul antrenorului Dario Bonetti, dupa ce fanii prezenti în curtea imobilului au aruncat o petarda.

La sediul Computerland, companie care apartine actionarului Nicolae Badea, se afla si Dragos Savulescu, de asemenea actionar al gruparii, si urma sa soseasca si Bonetti, pentru a explica parcursul slab al echipei Dinamo în campionat.

Fanii dinamovisti nu sunt de acord cu numirea lui Munteanu, din cauza "trecutului" sau stelist. Ei au fost primiti în curtea imobilului si au scandat împotriva conducerii clubului si împotriva lui Dorinel Munteanu. Totodata, suporterii si-au exprimat sustinerea fata de tehnicianul italian, scandându-i numele.

Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, în deplasare, si 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupând locul 7 în clasament , la 16 puncte "distamta" de rivala istorica, aflata pe prima pozitie.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca a avut o discutie de principiu cu presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, subliniind ca nu s-a ajuns în stadiul negocierilor privind preluarea functiei de antrenor, în locul lui Dario Bonetti.



Fanii lui Dinamo protesteaza in strada impotriva lui Dorinel Munteanu