Dinamo

Eugen Neagoe luat cu ambulanta de pe teren! Ar fi suferit un infarct. UPDATE: Starea tehnicianul e stabila!

Lui Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, i s-a facut rau pe banca in timpul meciului cu Craiova.

UPDATE 22:20
Inainte de startul reprizei secunde a meciului Dinamo - Craiova s-a anuntat ca starea lui Eugen Neagoe este stabila: "Il asteptam cat mai repede inapoi alaturi de noi".

UPDATE 22:15
Ambulanta a ajuns cu Eugen Neagoe la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, un centru medical aflat in imediata vecinatate a Stadionului Dinamo.

UPDATE 22:05 
De la statia de amplificare s-a facut apel la solidaritate in pauza meciului Dinamo - Craiova: "Dincolo de orice rivalitate, acum e vorba de viata unui om. Suntem alaturi de antrenorul nostru care trece prin momente dramatice. Dumnezeu sa-l ajute".

Partida a fost oprita in minutul 22 si ambulanta a patruns pe teren pentru a-i acorda tehnicianului dinamovist primul ajutor.

Neagoe a fost transportat in ambulanta, in timp ce suporterii dinamovisti continuau sa-i scandeze numele lui Mircea Rednic.

Eugen Neagoe a fost contestat inca dinaintea startului partidei, cand suporterii dinamovisti i-au cerut demisia.

In cele din urma, dupa 20 de minute de la momentul intreruperii meciului, ambulanta cu Neagoe in interior conectat la aparatele de prim ajutor s-a pus in miscare spre cel mai apropiat spital.

Suporterii de la Craiova i-au scandat numele tehnicianului aflat in suferinta, iar dinamovistii au raspuns cu aplauze. A fost un moment cand toata lumea a facut pace cu toata lumea.

 

Eugen Neagoe in ambulanta! Ar fi suferit un infarct din primele informatii inca neverificate!

Posted by Onlinesport.ro on Sunday, July 21, 2019


Eugen Neagoe luat cu ambulanta de pe teren! Ar fi suferit un infarct. UPDATE: Starea tehnicianul e stabila!