Dinamo

Eugen Neagoe asteapta 30.000 de dinamovisti cu Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Antrenorul Eugen Neagoe a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa despre derby-ul de duminica seara cu Universitatea Craiova din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

”Sunt convins ca baietii sunt puternici si vom arata cu totul altfel maine seara. Toti jucatorii sunt valizi, dar vor fi schimbari. Veti vedea maine seara. Imi doresc sa castigam cele trei puncte”, a spus Eugen Neagoe.

”Mi-as dori din tot sufletul ca maine seara sa avem 30.000 de suporteri si as vrea sa incurajeze echipe pentru ca la final sa ne bucuram cu totii. Avem prima ocazie de a-i face fericiti pe suporterii lui Dinamo”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

Neagoe a mai spus ca nu regreta niciun moment decizia venirii la Dinamo si crede in continuare in calificarea echipei pentru faza playoff a campionatului, acolo unde ”cainii” au ratat prezenta in ultimele doua editii de campionat, cu Vasile Miriuta si Mircea Rednic pe banca.

Dinamo a inceput sezonul in genunchi, fiind invinsa categoric de Viitorul in prima etapa, cu 5-0, meci intrerupt timp de 20 de minute din cauza mai multor suporteri dinamovisti care au patruns pe teren in semn de protest fata de jocul favoritilor.

Neagoe este contestat de suporteri inca din momentul numirii in locul lui Rednic.

Meciul Dinamo - Universitatea Craiova se va juca, duminica seara, de la ora 21:00, pe Arena Nationala si va fi live text pe onlinesport.ro



Eugen Neagoe asteapta 30.000 de dinamovisti cu Craiova