Dinamo

Dusan Uhrin prefateaza returul cu Universitatea Cluj. Un meci cat o istorie pentru Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. se afla in fata unui moment cu o insemnatate maxima pentru Dinamo, fiind la un meci distanta de doua extreme: erou sau omul care a retrogradat-o pe Dinamo prima data in istorie.

Batranul Stadion din Soseaua Stefan cel Mare va fi luat cu asalt, duminica, de la 21:00, de fanii dornici sa o impinga pe Dinamo de la spate in returul cu U.

Sepcile Rosii au castigat mansa tur, cu 2-0, si pornesc cu prima sansa la castigarea barajului si obtinerea promovarii in Liga 1.

“Am incercat sa repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie sa luptam mai mult. Nu a fost suficient ce am aratat pana acum. Prima repriza a fost dezastruoasa si nu stiu de ce nu am luptat la Cluj. Sper ca acum sa dam maximum”, a declarat Dusan Uhrin jr. intr-o conferinta de presa.

Antrenorul lui Dinamo mai considera ca in returul de duminica seara “toata lumea trebuie sa faca mai mult, daca vrem sa ramanem in prima liga”.

“Trebuie sa jucam cu siguranta, dar in acelasi timp sa inscriem minimum doua goluri in timpul regulamentar. Nu e o situatie deloc buna pentru istoria acestui club, dar sper ca vom depasi aceasta perioada”, a mai spus Uhrin.

Acesta a mai dezvaluit ca jucatorii lui Dinamo “sunt un pic emotionati”, dar subliniaza ca doar cei de la echipa sunt vinovati pentru situatia creata.



Dusan Uhrin prefateaza returul cu Universitatea Cluj. Un meci cat o istorie pentru Dinamo