Dinamo

Doua asociatii de suporteri ai lui Dinamo isi disputa cumpararea pachetului majoritar de actiuni

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Ionut Negoita nu duce lipsa de oferte pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la Dinamo.

Dinamo mai detine 82 la suta din actiuni si este dispus sa le cedeze pentru un leu cat mai repede posibil.

Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo s-a exprimat deja public pentru achizitionarea pachetului majoritar, dar marti acestia au primit concurenta suporterilor din peluza Catalin Hildan si care sunt asociati in programul de socios “Doar Dinamo Bucuresti”.

Acestia detin deja 10.06 la suta din actiuni si au virat in conturile clubului o suma importanta de bani folosita pentru plata salariilor jucatorilor in primele luni ale anului.

“Suntem conştienţi că avem o datorie morală faţă de Dinamo şi faţă de cei aproape 5000 de membri ai Programului DDB, care, prin adeziunea lor la proiectul socios, ne-au dat mandatul de a salva acest club. Totuşi, nu putem fi "strânşi cu uşa" să acceptăm preluarea în condiţiile sociale existente la nivel mondial care afectează şi fotbalul. Blocarea campionatelor pe o perioadă nedeterminată, restricţii, etc. DINAMO NU ESTE SUBIECT DE CACEALMA.

“Aşa cum am anunţat încă de la lansarea Programului DDB, scopul bine definit al acţiunilor noastre este deblocarea impasului financiar şi ridicarea UNUI MARE DINAMO al suporterilor.

“De aceea, NE-AM EXPRIMAT INTENŢIA DE A ÎNCEPE TRATATIVELE PENTRU PRELUAREA CLUBULUI ÎN CONDIŢII NORMALE”, s-au exprimat suporterii din Peluza Catalin Hildan prin intermediul unui comunicat.



Doua asociatii de suporteri ai lui Dinamo isi disputa cumpararea pachetului majoritar de actiuni