Dinamo

Dinu Gheorghe, prezentat oficial la Dinamo: "Vreau sa jucam cu Real Madrid in Champions League"

Dinu Gheorghe a fost prezentat oficial, miercuri, in postul de presedinte al clubului Dinamo, iar acesta a prezentat in linii mari obiectivele pe care doreste sa le atinga in Stefan cel Mare.

“Am lipsit vreo 17 ani din viata clubului Dinamo. Au fost mai multe tatonari si incercari in aceasta perioada, dar probabil ca acum a fost momentul sa ajung in aceasta functie. Nu sunt emotionat pentru ca ma simt de aici. Nu este o provocare, ci vreau ca Dinamo sa fie ultimul club la care voi lucra in fotbalul romanesc. Vreau sa plec cu ceva de aici, adica inseamna trofee si performanta, adica ceea ce reprezinta Dinamo”, a spus Dinu Gheorghe.

“As vrea sa nu vorbim despre ceea ce s-a intamplat in ultimul timp. Am venit cu o dorinta extraordinara de a realiza ceea ce stiu eu ca trebuie sa realizeze Dinamo. Prima data am fost pe un stadion la un meci Dinamo-Real Madrid in 1962-63. Mi-as dori sa jucam din nou cu Real Madrid in Champions League”, a adaugat Dinu Gheorghe.

Noul presedinte al lui Dinamo a spus ca n-a mai asteptat instalarea sa pana luni pentru a incepe cu derby-ul Romaniei contra rivalilor din Ghencea.

“Perioada nu e grea, dar momentul e greu. Echipa se confrunta cu un blocaj si acest lucru trebuie rezolvat cat mai repede. N-am asteptat pana luni pentru ca trebuie sa incepem de la Dinamo-Steaua, nu de la alt nivel”.

Despre numirea lui Dinu Gheorghe in functia de director general al clubului Dinamo a vorbit si finantatorul Ionut Negoita.

“Trebuie sa continuam acest proiect si este adevarat ca nu suntem intr-un moment tocmai bun din punctul de vedere al rezultatelor. Nu trebuie sa cautam vinovatii. E pana la urma un proces de reconstructie si ca urmare am decis sa fac aceasta schimbare. Sunt convins ca va fi un plus pentru Dinamo, iar Dinu Gheorghe are foarte multa experienta in fotbal”, a spus Ionut Negoita.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial



Dinu Gheorghe, prezentat oficial la Dinamo: "Vreau sa jucam cu Real Madrid in Champions League"