Dinamo

Dinu arunca bomba: "Dinamo a pierdut peste 100 de trofee"

Cornel Dinu a scos la lumina un amanunt important din istoria recenta a clubului Dinamo, amanunt care ridica un mare semn de intrebare asupra celor care au condus dupa 1989 clubul Ministerului de Interne.

"E un amanunt dureros, a existat un muzeu al lui Dinamo, in vechiul sediu. Existau toate trofeele obtinute de sectiile acestui club. Era un muzeu exceptional, cu foarte multe trofee internationale. Imi aduc aminte ca existau niste trofee castigate in Spania in perioada anilor '70-'80. Erau trofee din argint masiv, care valorau la vremea respectiva minim 10.000 de dolari. Si era o sala plina cu aceste trofee, care au disparut inexplicabil. Sau poate sunt dosite undeva prin vreun subsol. Cred ca erau mai bine de o suta de trofee care au disparut", a declarat Dinu.

La randul sau, Ionut Negoita, finantatorul clubului de fotbal Dinamo, spune ca face eforturi pentru a recupera cat mai multe dintre trofee pentru a avea ce pune in noul muzeu.

 "Acum facem eforturi sa adunam cat mai multe trofee, sa avem ce pune in acest muzeu. Ne dorim sa avem cat mai multi donatori, pentru a avea un muzeu cat mai bine dotat. Plecam din pacate de la zero", a spus Negoita.



Dinu arunca bomba: "Dinamo a pierdut peste 100 de trofee"