Dinamo

Dinamo transfera din Liga 2

Sursă foto: fcdinamo.ro

Cu obiectivul declarat de a intineri lotul pentru sezonul urmator, Dinamo anunta transferul unui jucator de la divizionara secunda ASU Politehnica Timisoara.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial transferul mijlocașului Deian Sorescu (20 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.

Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 Betano pentru ACS Poli Timișoara și a evoluat în acest sezon competițional pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara, 11 goluri și cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.

Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2022, a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulesu, pentru fcdinamo.ro.

Cifre

11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timișoara în acest sezon competițional. Noul mijlocaș dinamovist a avut evoluții remarcabile în eșalonul secund, reușind și cinci pase decisive pentru ASU Poli Timișoara.

7 meciuri a evoluat Sorescu pentru ACS Poli Timișoara în Liga 1 Betano. A debutat în prima ligă pe 16 mai 2016 în partida Petrolul Ploiești vs ACS Poli Timișoara, scor 3-2.



Dinamo transfera din Liga 2