Dinamo

Dinamo si-a prezentat achizitiile

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Cei patru jucatori transferati de Dinamo in pauza de iarna au fost prezentati oficial, joi, in cantonamentul de la Saftica.

Valentin Lazar, Szabolcs Kilyen, Lukas Skovajsa si Kristian Kostrna si-au exprimat speranta ca Dinamo va prinde un loc in playoff, desi situatia din clasament este una mai mult decat delicata pentru alb-rosii.

”Sper sa incepem cu dreptul. Meciul cu Astra e foarte greu. Toti suntem constienti de ceea ce se intampla la noi, ce puncte avem de recuperat. Trebuie sa o luam pas cu pas, sa ne gandim doar la meciul asta, sa castigam si apoi vom vedea ce va fi”, a spus Lazar.

”Obiectivul meu este sa joc si sa ajut echipa cat mai mult. Pot spune ca este un vis implinit sa pot juca derby-urile din Romania”, a declarat si Kilyen.

”Eu cred ca este posibil sa jucam in playoff. Vom incerca sa ne califica. Voi da maximum pentru echipa”, a spus si Skovajsa.

Kostrna abia asteapta derby-ul cu FCSB: ”Prima mea impresie este foarte buna. Sunt bucuros sa fiu aici. Stiu ca derby-ul cu Steaua este foarte important si ca fanii sunt nebuni dupa acest meci”.

Dinamo o intalneste pe Astra Giurgiu in primul meci din cele patru ramase de disputat din sezonul regular din Liga 1.



Dinamo si-a prezentat achizitiile