Dinamo

Dinamo si-a gasit un nou cumparator. Vinde Negoita?

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Asociatia “Dinamovisti pentru Dinamo” s-a exprimat public pentru achizitionarea de la Ionut Negoita a pachetului majoritar de actiuni la clubul de fotbal din Stefan cel Mare.

“În aceste vremuri grele din viaţa lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparţine, să ne luăm Dinamo înapoi!

“Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani şi ani la rând, care şi-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric.

“În urma ultimelor declaraţii venite dinspre actualul patronat al lui Dinamo, vă anunţăm pe toţi suporterii dinamovişti că în această seară, Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo a trimis o ofertă scrisă de
cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al S.C. Dinamo 1948 S.A.

“Facem un apel către Peluza Cătălin Hîldan cât şi către ceilalţi suporteri care aveţi în inimă Dinamo Bucureşti, să ne susţineţi în demersul nostru de a readuce Dinamo în mâinile celor care iubesc necondiţionat această echipă”, se arata in comunicatul publicat pe Facebook de Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo.

Ionut Negoita, detine prin SC Lotus Perfect Products SRL 82,9368% din SC Dinamo 1948 SA.



Dinamo si-a gasit un nou cumparator. Vinde Negoita?