Dinamo

Dinamo se desparte Tade

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Atacantul francez Gregory Tade va pleca de la Dinamo in pauza competitionala din iarna fara sa fi bifat vreun minut intr-o partida oficiala.

Adus la insistentele lui Mircea Rednic pentru a intari compartimentul ofensiv al lui Dinamo, fostul golgeter din Liga 1 a s-a accidentat la genunchi in amicalul cu Concordia Chiajna si a ajuns in cele din urma pe masa de operatie.

Conducerea lui Dinamo a anuntat, marti, despartirea de Tade la putine zile dupa ce francezul a fost operat.

“Lucrurile sunt clare in cazul lui Tade. Stiam ca ar putea avea o problema atunci cand am semnat cu el, iar discutiile au fost clare. I-am spus ca daca se va intampla ceva de genul, clubul isi va asuma plata operatiei, iar in functie de verdict si perioada de indisponibilitate vom vorbi despre rezilierea contractului”, a declarat Alexandru David, presedintele lui Dinamo la Pro x.

Potrivit lui David contractul lui Tade va fi reziliat 99%, tinand cont ca perioada de recuperare a jucatorului este estimata la cel putin trei luni.

In alta ordine de idei, David mai spune ca de la Dinamo vor mai pleca putini jucatori si ca lista va fi definitivata in functie de evolutia “cainilo” in meciul cu Astra din ultima etapa a anului in Liga 1 Betano.



Dinamo se desparte Tade