Dinamo

Dinamo s-ar putea muta in provincie

Cantonamentul dinamovistilor la munte si numarul mare de suporteri care au fost prezenTi la primele meciuri amicale ale cainilor rosii, au nascut ideea ca Dinamo ar putea juca din retur in provincie. 

Dinamovistii au facut scor in amicalele cu Rasnov si Vulcan, spectacolul de pe teren fiind completat de cel din tribune, unde fanii alb-rosilor s-au adunat in numar surprinzator de mare.

"La amicalele astea vin mai mulTi spectatori decat in Stefan cel Mare, la meciurile oficiale", a spus Cornel Esalnar, antrenorul dinamovist fiind incantat de sprijinul suporterilor din provincie.

Si oficialii clubului din Stefan cel Mare privesc cu ochi buni posibilitatea ca Dinamo sa nu mai joace la Bucuresti. Pe stadionul propriu abia se aduna cateva sute de suporteri la meciurile de acasa, iar varianta de a juca pe Arena NaTionala este prea costisitoare. 

In plus, daca ar juca in provincie, oficialii spera ca vor incasa mai mulTi bani din biletele vandute, datorita interesului crescut al suporterilor de a-i vedea pe dinamovisti pe viu, si astfel problemele financiare ale cainilor rosii se vor diminua. 


Onlinesport: Irina Maxim



Dinamo s-ar putea muta in provincie