Dinamo

Dinamo revine la sefia Ligii 1 dupa trei ani si jumatate

Victoria obtinuta joi seara pe teren propriu in fata nou-promovatei FC Voluntari a propulsat-o pe Dinamo pe primul loc in clasamentul Ligii 1 dupa sase etape complete.

Un succes cu 3-0 mai profilat in primele 64 de minute si Dinamo urca la conducere cu o zestre de 12 puncte. Mai mult decat atat, formatia pregatita de Mircea Rednic are si cea mai buna aparare a campionatului, cu doar doua goluri primite, la egalitate cu ASA Tg.Mures la acest capitol.

Deschiderea scorului s-a produs dupa 33 de minute, cand Filip a primit o pasa cadou de la Achim si l-a invins pe Balauru cu un sut pe jos la coltul scurt, sut pe care mai mult de cinci portari din zece l-ar fi blocat in mod normal.

Dinamo si-a majorat avantajul la noua minute dupa reluarea jocului prin Cosmin Matei, jucator aflat la prima sa reusita din actiune in acest sezon. Intreaga faza a fost creata de urcarea impetuoasa pe stanga a camerunezului Collins Fai. Acesta a depasit in viteza doi adversari si a intors mingea pentru sutul decisiv a lui Matei.

Introdus in teren in minutul 57 in locul lui Lazar, Rotariu a avut nevoie de doar sapte minute pentru a-si trece in cont al doilea gol in acest sezon, dupa cel prin care a adus victoria lui Dinamo cu CSU Craiova. Acesta a indeplinit o simpla formalitate cu latul din interiorul careului mic.

Vilceanu si Pancu au amenintat fara succes poarta lui Cerniauskas in cautarea golului de onoare, iar debutantul croat Palic a ratat ultima ocazie a meciului, sutand in Balauru din centrul careului advers.



Dinamo revine la sefia Ligii 1 dupa trei ani si jumatate