Dinamo

Dinamo ramane la Negoita. Spaniolii n-au putut prezenta nicio garantie financiara

Discutiile dintre Ionut Negoita si asa zisii investitori spanioli interesati sa preia Dinamo au intrat pe linie moarta.

Aceasta dupa ce spaniolii adusi la discutii de Ioan Andone n-au putut dovedi cu acte ca dispun de bani pentru a acoperi datoriile existente la Dinamo prin preluarea pachetului majoritar de actiuni, anunta Gsp.ro

“Cand li s-a cerut sa prezinte o garantie de vreun fel, un extras care sa arate ca dispun de banii necesari sau vreo alta valoare, au recunoscut ca nu sunt in stare sa arate nimic!”, scrie sursa citata.

Herminio Menendez ar fi in realitate falimentar si ar avea conturile blocate in Spania de mai multi ani.

Spaniolul ar fi ajuns la Negoita prin intermediul lui Toni Curea, un asociat roman al acestuia, omul care a intermediat aducerea lui Julio Baptista la CFR Cluj. Adica una dintre cele mai mari “tepe” din istoria fotbalului romanesc.

Nu este prima data cand vanzarea lui Dinamo se loveste de un esec. De-a lungul ultimilor ani mai multi “investitori” s-au aratat interesati de preluarea clubului de fotbal din Stefan cel Mare pana la un punct.

Unii de care nu auzise nimeni pentru a-si face pur si simplu doar reclama, altii incercand marea cu degetul, cum se spune.

In acest moment, singura certitudine de la Dinamo este ca echipa poate supravietui doar prin suporteri si sprijinul financiar al acestora.

Prin programul Doar Dinamo Bucuresti (DDB) s-a reusit strangerea sumei necesare pentru obtinerea licentei in sezonul viitor de Liga 1.

Restul sunt povesti.



Dinamo ramane la Negoita. Spaniolii n-au putut prezenta nicio garantie financiara