Dinamo

Dinamo eliminata de virus din Liga Campionilor. Decizie bizara din partea EHF

Sursă foto: https://twitter.com/EHF/

Federatia Europeana de Handbal (EHF) a hotarat, vineri, sa anuleze faza optimilor si sferturilor de finala in Liga Campionilor la handbal masculin.

Dinamo Bucuresti, echipa calificata in optimile de finala, urma sa o intalneasca pe Paris Saint-Germain si este direct afectata de aceasta decizie.

"E dureros, ce să mai discutăm, pentru că suntem singura echipă care nu am pierdut niciun meci. Ne-au luat toată munca şi tot ce am realizat până acum. Nu e vorba că am fi avut şanse să o eliminăm pe PSG”, a spus Dan Savenco, capitanul lui Dinamo, pentru AGERPRES.

“E extrem de dureros pentru noi, pentru clubul Dinamo, pentru suporteri şi pentru tot handbalul românesc. Sezonul ăsta nu ne-a bătut nimeni, dar uite că ne-a eliminat un virus", a mai spus Savenco.

Astfel, la Liga Campionilor de handbal masculin se va mai disputa doar faza Final Four programata la Koln in 28 si 29 decembrie anul acesta.

Barcelona, PSG, THW Kiel si Veszprem sunt echipele calificate in Final Four.

De asemenea, EHF a anulat si meciurile din Challenge Cup, unde Romania avea doua reprezentante la masculin, CSM Bucuresti si Potaissa Turda.



Dinamo eliminata de virus din Liga Campionilor. Decizie bizara din partea EHF