Dinamo

Dinamo are emotii cu insolventa

Miercuri a avut loc un nou termen in instanta pentru solutionarea dosarului de insolventa deschis de clubul Dinamo. Instanta a ramas in pronuntare.

Miercuri a avut loc al doilea termen in dosarul inregistrat la 13 mai, la Tribunalul Bucuresti, prin care clubul condus de Ionut Negoita solicita deschiderea procedurii de insolventa.

La 28 mai, instanta a stabilit un nou termen pentru 11 iunie, data pana la care a solicitat SC Dinamo 1948 SA sa depuna la dosar declaratii pe proprie raspundere din care sa ateste ca administratorii, directorii sau asociatii sai nu au fost condamnati definitiv pentru bancruta frauduloasa, gestiune frauduloasa, abuz de incredere, inselaciune, delapidare, marturie mincinoasa, fals ori intractiuni prevazute in Legea nr. 21/1996, in ultimii cinci ani anteriori deschiderii procedurii, anunta Mediafax.

FC Dinamo este al saselea club de Liga I care solicita intrarea in insolventa in ultimii doi ani, dupa FC Rapid, Gloria Bistrita, Universitatea Cluj, Otelul Galati si FC Vaslui.



Dinamo are emotii cu insolventa