Dinamo

Dinamo a obtinut a doua victorie in Antalya

Echipa Dinamo Bucuresti a obtinut, joi dupa-amiaza, a doua victorie consecutiva in cantonamentul din Antalya, formatia pregatita de Cornel Talnar invingand, cu 2-0 (0-0), echipa bulgara Cernomoret Burgas, ocupanta locului patru la finalul turului in campionatul de la sud de Dunare.
Golurile formatiei din Soseaua Stefan cel Mare au fost marcate de Andrei Cristea (min.58) si Djakaridja Kone (min.68), ambele reusite venind pe fondul unor faze fixe.

Cornel Talnar a inceput meciul in urmatoarea alcatuire: Dolha - Molinero, Moti, Goian, Pulhac - Margaritescu, Torje, Ad.Cristea, Bostina - A.Cristea, Niculae. In partea secunda au intrat: Curca, Grigore, Alexe, Kone, Diabate, Ganea, Rus, Niculescu si Daminuta.

Dinamo si-a impus jocul inca din primul minut, dar Niculae, Torje si Adrian Cristea au ratat deschiderea scorului in prima repriza.

La reluarea presiunea alb-rosilor a dat rezultate, Andrei Cristea deschizand scorul cu un sut din sase metri, dupa ce balonul centrat de Bostina de pe dreapta a fost retrimis in fata portii de Alexe.

Zece minute mai tarziu Dinamo si-a majorat avantajul in urma reusitei noului intrat Kone, acesta reluand cu capul in urma unui corner.

Pentru Dinamo este a oua victorie consecutiva in Antalya, dupa 2-0 cu Lask Linz.

Onlinesport


Dinamo a obtinut a doua victorie in Antalya