Dinamo

Dialog aprins intre Danciulescu si Negoita

Cei doi oficiali ai clubului Dinamo au fost protagonistii unui dialog incins in direct la televizor.

Director sportiv la FC Dinamo, Ionel Danciulescu a incercat sa-i linisteasca pe fani spunand ca se va ajunge in cele din urma la o solutie pentru salvarea echipei.

Aceasta dupa ce Ionut Negoita declarase vineri dimineata ca Dinamo ar putea sa dispara in urmatoarele doua saptamani, daca nu se vor gasi 180.000 de euro pentru obtinerea licentei.

"Nu cred ca se va ajunge acolo. Asa cu Negoita a salvat clubul cand a venit, cred ca si acum va reusi sa gaseasca o solutie", a spus optimist Danciulescu la Digi Sport.

Negoita a intervenit telefonic si l-a contrazis pe Danciulescu.

"De data asta, nu. Le-am spus tuturor sa nu glumeasca pe treaba asta. Suntem intr-o situatie limita", a reactionat finantatorul lui Dinamo.

A urmat apoi un dialog aprins dupa ce Danciulescu s-a oferit sa imprumute clubul cu 50.000 de euro spunand ca si-a castigat banii in viata prin truda.

"Si eu tot prin truda", a replicat Negoita, moment in care Danciulescu i-a spus acestuia ca are nevoie de o garantie.

"Eu ce garantie am avut cand am bagat milioane la Dinamo, poate peste zece milioane? Ti s-a promis ca vei lua banii din drepturile de televizare in vara. Tot fotbalul romanesc se va duce in faliment daca nu ne vom putea baza pe banii din drepturile TV", a mai spus Negoita.



Dialog aprins intre Danciulescu si Negoita