Dinamo

Dario Bonetti, prezentat la Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/PeluzaCatalinHildan/

Italianul Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo Bucuresti. Acesta a fost prezentat oficial, vineri, intr-o conferinta de presa.

”Cunosc toate problemele financiare prin care a trecut și trece Dinamo. Până la un anumit punct fotbalul are de-a face cu partea financiară.

"Începem un proiect care se bazează pe tineri. Problema noastră cea mai mare nu este legată de calitatea jucătorilor tineri, ci de faptul că suntem în foarte mare întârziere cu pregătirea.

"Sunt mulți tineri de persepectivă, dar așa cum se știe, tinerii au nevoie de mult timp pentru a ajunge la un nivel de performanță, de încredere în ei înșiși.

"Avem jucători din grupele 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. Încerc să-i cunosc și să creez o echipă competitivă pentru Liga 1.

"Trebuie să fim realiști, nu putem să avem așteptări foarte mari pentru primele partide, atâta timp cât băieții au doar o săptămână de antrenament în picioare.

"Prin natura mea sunt un tip optimist. Îmi face plăcere să lucrez cu tineri și voi încerca să formez o echipă care să ofere satisfacție suporterilor.

"Este nevoie de timp și de muncă. Rugămintea mea este să nu-i criticați pe tinerii din echipă, iar dacă vor fi nemulțumiri, criticați-mă mai bine pe mine, pentru că eu răspund de echipă. Am și avantajul că nu înțeleg limba.

"Sunt încrezător, știu că putem învinge. În fotbal nimic nu este sigur. Există o singură stradă certă, aceea a muncii", a declarat Bonetti la prezentarea oficiala.

Va fi al treilea mandat al lui Dario Bonetti la Dinamo.

"Cainii" debuteaza in noul sezon, luni seara, pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari.



Dario Bonetti, prezentat la Dinamo