Dinamo

Dan Nistor povesteste episodul infarctului suferit de Eugen Neagoe: "Suntem in Evul Mediu"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Mijlocasul Dan Nistor a povestit cum a trait din tribuna si apoi de pe margine episodul petrecut duminica seara la meciul Dinamo - Craiova, cand antrenorului Eugen Neagoe i s-a facut rau pe banca tehnica fiind transportat de urgenta la spital cu diagnosticul infarct miocardic.

“Tipam la domnul Istvan Kovacs sa opreasca meciul si el zicea ca nu a vazut. Nu are el vreo vina. Arbitrul de rezerva trebuia sa-i spuna in casca sa opreasca meciul. Omul acela era intins pe jos, aproape sa moara si meciul se juca, va dati seama in ce tara traim”, a spus Dan Nistor la Digi Sport.

Jucatorul a mai povestit si care era starea lui Eugen Neagoe inaintea meciului cu Craiova.

“Era un pic abatut, dar isi dorea foarte mult sa castigam meciul. Chiar mi-a zis, Dane, hai sa castigam astazi, ca sa fie bine, sa se linisteasca apele. Era un pic agitat, se gandea la meci”, a mai declarat Nistor.

“Jucatorilor le e frica sa iasa si pe drum. E ceva de nedescris. Omul ala era jos, intins acolo, aproape sa-si dea duhul si ei ne injurau. Nu se fac chestiile astea. Suntem in Evul Mediu, nu avem ce sa facem, asta e adevarul”, a spus Nistor.



Dan Nistor povesteste episodul infarctului suferit de Eugen Neagoe: "Suntem in Evul Mediu"