Dinamo

Cornel Talnar cere intariri pentru Dinamo

Dupa primul meci de verificare al anului, disputat in cantonamentul din Poiana Brasov cu FC Rasnov, Cornel Talnar s-a declarat multumit de jocul elevilor sai dar si de scorul, 8-1, cu care s-au impus.

Talnar se bucura in primul rand ca are tot lotul la dispozitie, chiar daca acesta s-a subtiat simtitor din cauza ultimelor plecari de la echipa. "Toti jucatorii sunt apti, nimeni nu este accidentat. Am jucat totusi un meci amical cu un adversar slabut. Ma bucur ca am dat foarte multe goluri, dar mai avem de munca", a delcarat antrenorul cainilor dupa meciul cu Rasnov.

Tehnicianul din Stefan cel Mare mai are nevoie totusi de intariri: "Lotul pe care il avem este destul de bunicel. Desigur, mai avem nevoie de doua-trei plombe, un mijlocas la acoperire, un fundas stanga si un fundas central."

Planurile dinamovistilor pentru acest an raman simple, cel putin la nivel de declaratii. In gandul lor insa dinamovistii vor mult mai mult decat o clasare buna. "Jucatorii spun ca vor pe podium, insa nu putem sa ne aventuram in declaratii. Este foarte greu, avem in fata noastra echipe foarte bune cu multe puncte si stablitate financiara, deci este foarte greu. Scopul nostru in acest an este sa formam o echipa competititiva" a ma spus Talnar.

Onlinesport: Irina Maxim



Cornel Talnar cere intariri pentru Dinamo