Dinamo

Cornel Dinu, internat la Floreasca

Cornel Dinu a fost transportat cu Salvarea duminica seara la Spitalul Floreasca, acolo unde a ramas internat pentru investigatii.

"Domnul Cornel Dinu se afla, în acest moment, în Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, unde i se acorda îngrijiri medicale si urmeaza sa i se faca mai multe investigatii. Mai multe detalii despre starea lui de sanatate nu va pot oferi în acest moment", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca.

In 2011, oficialul dinamovist a suferit un infarct si a fost operat pe cord deschis de doctorul Serban Bradisteanu, cel care l-a controlat de asemenea si duminica. Bradisteanu l-a operat cu succes saptamana trecuta si pe Helmut Duckadam.

"Nu este nimic grav. Cornel Dinu acuza o stare de slabiciune generala si probabil ca îl vom tine sub observatie peste noapte, sub observatie. E mai bine decât sa stea acasa, unde este singur."

Dinu a cerut discretie maxima legata de problemele sale de sanatate survenite duminica, iar medicii in respecta decizia.

Anul trecut a fost unul greu pentru Procuror. Nevasta sa a incetat din viata, cei doi fiind casatoriti 35 de ani.

Oficialul dinamovist are acum 64 de ani, nascut pe 2 august 1948 la Targoviste.



Cornel Dinu, internat la Floreasca