Dinamo

Prezentarea lui Contra la Dinamo amanata

Sursă foto: adalcorcon.com

Cosmin Contra s-a inteles cu Ionut Negoita pentru preluarea lui Dinamo si urmeaza sa fie prezentat oficial in noua pozitie.

Contra a ajuns miercuri in Romania si, dupa mai multe ore de discutii cu finantatorul lui Dinamo, a ajuns la un acord pentru preluarea echipei din Stefan cel Mare.

Prezentarea lui Contra ca noul antrenor al lui Dinamo nu va avea loc joi, asa cum se astepta toata lumea, ci in cursul zilei de vineri.

Aceasta a fost dorinta expresa a lui Contra, care a vrut mai intai sa ia pulsul echipei si sa stea de vorba cu jucatorii lui Dinamo in cantonamentul de la Saftica.

Cantonament unde antrenamentele sunt sustinute sub conducerea secundului deja instalat Ionel Tersinio Gane.

Cosmin Contra a evoluat ca jucator pentru Dinamo in perioada 1996-1999, cand a marcat opt goluri in 101 meciuri in tricoul alb-rosu.

Contra le-a mai antrenat in Romania pe Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti, inainte de a ajunge in Spania la Getafe si de acolo la Guangzhou R&F in prima liga chineza. 

Ultima oara Contra a pregatit-o pe Alcorcon, echipa de liga secunda in Spania, de la care a fost demis in luna octombrie a anului 2016.



Prezentarea lui Contra la Dinamo amanata