Dinamo

Contra: “Ne trebuie constanta pentru a castiga meciuri”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra este de parere ca Dinamo trebuie sa joace la un nivel superior pentru a emite pretentii in lupta pentru titlul din acest sezon de Liga 1.

“Nu se incurca lucrurile dupa acest rezultat. Era important ca Viitorul sa nu se duca la opt puncte de noi. Nu a fost usor sa scoatem un punct in conditiile meteo dificile. Baietii au incercat sa castige, dar acum trebuie sa ne refacem si sa castigam acasa cu Craiova”, a declarat Contra dupa meciul cu Viitorul.

“Daca pierdeam la opt puncte era mai greu sa ne lupta la campionat. Asa am ramas la cinci puncte de Steaua si de ei. Acum jucam acasa impotriva unei echipe care joaca un fotbal placut si cred ca trebuie sa ne prezentam mai bine la meciul cu Craiova. Va fi foarte greu sa castigam meciuri daca nu intelegem ca trebuie sa avem mai multa constanta in meci”, a mai spus Contra dupa meciul de la Ovidiu.

Primele puncte pierdute la Dinamo

“Vreau sa castig cat mai multe meciuri si nu ma intereseaza statisticile. Aproape mi-a iesit in seara asta cu Rivaldinho. M-a multumit si Mihai Popescu. N-a mai jucat de mult si puteam castiga meciul cu un gol al lui”, a adaugat tehnicianul lui Dinamo.



Contra: “Ne trebuie constanta pentru a castiga meciuri”