Dinamo

Contra indeamna la prudenta: “Steaua va reactiona”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra a declarat, marti dimineata, intr-o conferinta de presa, ca nu va menaja niciun titular la returul semifinalei Cupei Ligii cu Steaua de miercuri si spune ca rivala istorica va intra motivata pe teren dupa criticile patronului.

Steaua va reactiona dupa criticile patronului. Trebuie sa fim atenti pe inceput de meci si sa speculam greselile lor pentru ca avem nevoie sa dam gol. E important ca noi sa stim sa gestionam acest avantaj de 4-1 si sa nu intram relaxati. Steaua este o echipa valoroasa care poate intoarce rezultatul”, a spus Contra.

“Liniste nu exista la Dinamo. Singura diferenta dupa egalul Stelei la Medias este ca nu mai depindem de celelalte rezultate ci doar de noi. Ne va astepta un meci foarte greu impotriva Pandurilor. Stiu ca Stoican, fiind fost antrenor la Dinamo, doreste sa castige meciul”, a adaugat Contra.

Antrenorul lui Dinamo face apel la jucatorii sai pentru a ramane vigilenti in aceasta saptamana extrem de importanta pentruu viitorul apropiat al clubului.

“Jucatorii sa nu uite ca este o saptamana importanta si sa nu ne inecam ca oamenii la mal. Nu am realizat inca nimic. Mai avem doua finale, una maine cu Steaua si cealalta duminica pentru accederea in playoff”, crede Contra.



Contra indeamna la prudenta: “Steaua va reactiona”