Dinamo

Contra: “Avem sanse minime la titlu”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra spune ca victoria cu Steaua nu este de ajuns pentru a-l convinge sa semneze prelungirea contractului cu Dinamo si admite ca formatia sa nu a facut o partida foarte buna. Acesta a comentat si sansele pe care Dinamo le are la castigarea campionatului.

“Obiectivul meu a fost calificarea in playoff si daca nu reuseam aveam ca obiectiv locul 7. Miracolul a fost reusit de baieti. Eu i-am facut doar sa creada in ei. Luptam pana la ultima picatura de energie si credem in victorie pana la capat. Nu o victorie ma convinge sa semneze prelungirea contractului. Acum ma preocupa meciul cu CFR si cum ii recuperez pe baieti”, a spus Contra dupa meciul castigat impotriva Stelei.

“N-am facut un meci extraordinar. Echipa a resimtit presiunea meciului. Am alergat, dar n-am avut luciditate. Ne-am creat foarte putine ocazii, dar ma bucur ca am stiut sa credem pana in ultimul moment si am profitat de spatiile create de ei. Ce am pierdut la Craiova saptamana trecuta am castigat acum. Arbitrajul cred ca a fost bun”, a adaugat Contra.

Sanse minime la titlu

“Sansele la titlu sunt minime. Sunt doua echipe care trebuie sa faca pasi gresiti si noi nu. La finalul campionatului sper sa meritam acolo unde meritam sa fim”, a spus Contra despre sansele lui Dinamo la titlu.

Cu toate acestea, Contra a admis ca in contractul sau exista un bonus pentru castigarea campionatului.



Contra: “Avem sanse minime la titlu”