Dinamo

Contra aproape de prelungirea contractului cu Dinamo

Potrivit managerului general Adrian Mutu este o chestiune de ore pana cand Cosmin Contra isi va prelungi contractul cu Dinamo.

“S-a gasit acordul cu Cosmin Contra pentru prelungire si este doar o chestiune de ore. Asteptam sa fie facute actele de avocati si sa fie semnate. Speram ca pana la ora meciului cu Steaua sa semnam”, a spus Adrian Mutu intr-o conferinta de presa.

“Un singur meci am pierdut de cand a venit Cosmin Contra, iar acest lucru spune multe. Nu se astepta nimeni ca Dinamo sa fie o forta si, daca nu vom dovedi anul acesta, la anul sigur ne vom bate pentru titlu”, a adaugat Mutu.

Cosmin Contra a preluat-o pe Dinamo cu trei etape inaintea finalului sezonului regulat cu sanse minime de calificare in playoff.

Fostul international a reusit aproape imposibilul si a dus-o pe Dinamo in playoff, echipa din Stefan cel Mare pastrand sanse la titlu cu trei etape inaintea finalului de sezon.

Dinamo se afla la cinci puncte de liderul Steaua, tocmai echipa pe care o va infrunta, luni seara, in eternul derby al fotbalului romanesc.



Contra aproape de prelungirea contractului cu Dinamo