Dinamo

Burca prefateaza derby-ul cu CSA Steaua din Liga 2: "Nu avem prima speciala"

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Ovidiu Burca, antrenorul lui FC Dinamo 1948 a vorbit, joi, intr-o conferinta de presa despre duelul cu rivala din Ghencea.

"Intalnim o echipa foaerte buna, vom avea un meci dificil, dar si noi am aratat ca suntem pe un drum ascendent. Avem jucatori cu experienta care incep sa se impuna la nivel ierarhic. Suntem intr-un moment mai bun decat saptamanile trecute.

"Suntem motivati si sper sa aducem bucurie suporterilor nostri. O victorie ar insemna foarte mult pentru grupul asta de jucatori, la nivel de increder, iar pentru suporteri ar fi o mare bucurie. Cred ca semnalul pe care il va da este ca clubul merge inainte.

"La astfel de meciuri nu este nevoie de o motivare suplimentara. Jucatorii trebuie linistiti, echilibrati. Eu sunt linistit, pentru mine trei puncte sunt trei puncte, dar evident ca stim ca le putem oferi o bucurie suporterilor si de aceea presiunea este mai mare.

"Originea FCSB si CSA Steaua este aceeasi si intr-un fel meciul de maine ramane un derbi. Nu avem prima speciala, meciul e special prin ceea ce inseamna el, poate prime speciale vom avea la alte meciuri", a declarat Burca.

Meciul dintre Dinamo si CSA Steaua se va disputa, vineri seara, de la 21:30, pe Arena Nationala.

Galeria ros-albastrilor a primit 8.000 de bilete.



Burca prefateaza derby-ul cu CSA Steaua din Liga 2: "Nu avem prima speciala"