Dinamo

Bratu, debut nefast la Dinamo. Ce obiectiv a fixat pentru playout

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Florin Bratu a avut parte de un debut de foc pe banca lui Dinamo si a pierdut intalnirea de la Craiova din sferturile Cupei Romaniei.

“Ca organizare cred ca am aratat bine, la nivelul atitudinii de asemenea. Am pacatuit insa la finalizare. Am dominat in ultimele 30 de minute, dar nu este suficient. Sunt lucruri de pus la punct, dar incerc sa obtin maxim de la fiecare jucator”, a spus Bratu la Digi Sport.

“Stiam ca sunt tari la cei trei din fata, Mitrita, Baluta si Gustavo, si am incercat sa-i scoatem in lateral. Nu cred ca a fost riscanta pozitionarea lui Hanca pe dreapta. El a mai jucat acolo, iar eu am incredere in el. Trebuie sa ofere si el mai mult. Acestia sunt jucatorii pe care ii avem, iar eu trebuie sa obtin maxim. Ne asteapta meciuri dificile in playout”, a adaugat antrenorul lui Dinamo.

Obiectiv

“Obiectivul meu personal in playout sunt rezultate. I-am vazut foarte dezamagiti pe jucatori. Eu i-am felicitat pentru atitudine. Mi-au dat sperante ca se poate construi pe aceasta echipa. Trebuie sa ne dorim mai mult, exista potential, insa trebuie sa fim mult mai responsabili”, a mai spus Bratu.



Bratu, debut nefast la Dinamo. Ce obiectiv a fixat pentru playout