Dinamo

Bonetti : "Am facut o partida mare, puteam castiga chiar si cu 6-2"

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Dario Bonetti, a declarat, sâmbata, dupa câstigarea Supercupei României, scor 6-4 dupa loviturile de departajare cu CFR Cluj, ca formatia sa a facut o partida mare si putea câstiga înainte de loviturile de departajare chiar si cu 6-2.

"Vreau sa le fac complimente celor de la CFR pentru ca au rezitat o ora în zece jucatori si au facut o partida buna. Vreau sa-i felicit si pe jucatorii mei pentru maniera în care au jucat, pentru spiritul de dinamovisti pe care l-au aratat. Vreau sa dedic victoria suporterilor si celor de acasa. Totul s-a sfârsit asa cum ne-am dorit noi. Am meritat sa câstigam, s-a vazut ca daca stam în teren cu liniste putem câstiga. Nu ma intereseaza criticile aduse mie, vreau sa lucrez în continuare cu acesti baieti si sa le aducem bucurie fanilor. Nu vreau sa vorbesc despre persoane negative. Îmi displace ca se scandeaza numele meu, jucatorii au câstigat totusi Supercupa. Am lucrat o luna pentru aceasta partida, chiar daca am «sacrificat» niste amicale. Cine încearca sa câstige amicalele vorbeste mai mult de praf în ochi. Nu ma intereseaza altii, noi am facut o partida mare si daca scorul ar fi fost 6-2 nu ar fi fost nicio problema. Trebuie sa uitam repede aceasta euforie, sa revenim cu picioarele pe pamânt, sa devenim o echipa puternica si competitiva. Nu trebuie sa credem ca suntem foarte buni, pentru ca altfel pierdem legatura cu realitatea", a spus Bonetti.

Echipa Dinamo Bucuresti a câstigat, sâmbata, Supercupa României, dupa ce a învins cu scorul general de 6-4 (0-1, 1-1, 2-2) dupa executarea loviturilor de departajare, formatia CFR Cluj, în finala disputata pe Arena Nationala. Golurile au fost marcate de Valente '36, Kapetanos '102 / Tucudean '62, '101.

Loviturile de departajare (scor 4-2 pentru Dinamo) au fost executate de urmatorii jucatori: Alexe - a marcat, C. Matei - a marcat, C. Munteanu - a marcat, Tucudean - a ratat (a aparat Stancioiu), D. Grigore - a marcat / Kapetanos - a marcat, Sougou - a ratat (a trimis în bara transversala), Hora - a ratat (sut peste poarta), Muresan - a marcat. Din minutul 65, clujenii au jucat în 10 fotbalisti, dupa eliminarea capitanului Cadu.



Bonetti : "Am facut o partida mare, puteam castiga chiar si cu 6-2"