Dinamo

Bicfalvi, eroul lui Dinamo in derby a refuzat sa injure Steaua la final

Eric Bicfalvi a fost cel mai bun jucator al lui Dinamo in derby-ul cu Steaua si a marcat golul prin care formatia din Stefan cel Mare a egalat cu noua minute inaintea finalului.

Jucatorul venit la Dinamo in iarna dupa o experienta mai putin fericita in China a aratat calitate si s-a impus la centrul terenului avand si un sut in bara.

"Un rezultat echitabil. Am avut ocazii, au avut si ei. Personal sunt multumit de acest rezultat. Ma bucura foarte mult cand sunt fanii nostri alaturi de noi, dar sa fie si ai lor, pentru ca nu trebuie sa fie rivalitate doar pe teren ci si in tribune", a spus Bicfalvi dupa meciul din Stefan cel Mare.

"Le-am trimis un mesaj catre toti prietenii stelisti si le-am spus sa nu se supere ca voi marca", a mai spus Bicfalvi.

La salutul galeriei dinamoviste Bicfalvi a refuzat sa injure Steaua, echipa la care a evoluat inaintea plecarii in Ucraina, si a aratat suporterilor din peluza Catalin Haldan ca are obraz.

Bicfalvi s-a rezumat doar la a ridica mainile in ritmul scandarilor galeriei, fara insa a injura Steaua asa cum o facusera ceilalti coechipieri ai sai.

In tot acest timp camerele de filmat au surprins reactia de uimire a lui Andrei Marc, care nu a inteles gestul colegului sau.



Bicfalvi, eroul lui Dinamo in derby a refuzat sa injure Steaua la final