Dinamo

Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima

In urma autopsiei, s-a stabilit ca fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afectiuni cardiace, a declarat luni pentru AGERPRES medicul legist Abdo Salem.

Potrivit medicului, in urma autopsiei efectuate s-a constatat ca jucatorul dinamovist avea o problema la inima. "Am constatat inima mai mare si pentru un sportiv. (...) Aceasta hipertrofie predispune la tulburari de ritm si stop cardiac. A avut o problema cardiaca — aceasta a fost cauza decesului", a spus legistul, citat de Agerpres.

El a aratat ca mai sunt asteptate si rezultatele analizelor. "Prima parte am facut-o. Acum asteptam analizele laboratoarelor sa ne trimita rezultatele. Daca nu era nevoie de ele nu le prelevam (n.r. — probe). Avem nevoie si de aceste rezultate", a explicat medicul tot pentru Agerpres.

Patrick Ekeng a murit la varsta de 26 de ani, pe terenul de fotbal, vineri 6 mai 2016, in timpul meciului Dinamo - Viitorul din Liga 1 a Romaniei.

Sora sportivului a declarat dupa deces ca Patrick Ekeng vorbise inainte de meci cu un prieten si afirmase ca se simte obosit si ca nu poate sa joace. A intrat pe teren ca rezerva, iar dupa sase minute a suferit o criza cardiaca.

[news-119064]

Doctorul lui Dinamo a afirmat ca sportivul avea puls si respira pana sa fie urcat in ambulanta, iar in masina nu stie ce s-a mai intamplat.



Autopsia lui Patrick Ekeng arata ca era bolnav de inima